Kommande kull

Jag har fått möjlighet att få låna in en tik till min kommande kull. Varför jag just vill ta en kull på Mixalex Grissla är för hennes mor Barvatorps Mixa är efter en hane som hette Earo av Midälvaland.

Earo i sin tur var efter en fantastiskt fin hane som hette Task vom haus Melinda som kennel av Midälvaland tog in till sverige. Jag fick möjlighet att få ha en valp efter Task, Dilba av Midälvaland

Earo var en otroligt häftig hund som jag fick äran att få tävla vid ett par tillfällen. Earo var en vänlig individ med en härlig kamplust, ett agretions paket som var balanserad men ack så kraftfull.Earo hade en vilja att arbeta och vara sin förare till lags.

Pike del Lupo Neros avkommor har jag följt nu i ex antal år och är väldigt imponerad av dessa individer. Jag själv har en tik efter Pike, Qlara av Midälvaland. Grissla är parad 14 juni, Leverans beräknas v.33. Jag tror mycket på denna kombination och jag ser helst att de kommer till tävlings intresserade förare! Om du är intresserad av denna kombination kan du kontakta mig via mail eller på telefon.

 thumbnail_IMG_9214

 

 Mail: cmilla70@hotmail.se  Telefon: 070-5406988

 

A-kullen 4v 

 

Vid intresse är ni nartuligtvis välkomna att kontakta mig!